Організація завершення навчального року у ЗП(ПТ)О в умовах дистанційного навчання з професій ресторанного господарства

наклейки
Joomla

     На таку тему відбулася онлайн-секція педпрацівників професій ресторанного господарства 21 травня 2020 року.

     Керівник секції, заступник директора із навчально-методичної роботи НМЦ ПТО у Волинській області, Інна Семенюк ознайомила учасників із особливостями проведення онлайн виробничої практики та державної кваліфікаційної атестації, їх документальним оформленням.

       Презентаційний меседж «А я роблю так...» продовжили педагоги ДПТНЗ «Камінь-Каширське ВПУ» (Наталія Лебіч), ДНЗ «Нововолинський центр ПТО» (Галина Ненько), Волинського коледжу НУХТ (Марія Деменік), Оваднівського відділення Володимир-Волинського ВПУ (Юлія Фесік), Торчинського професійного ліцею (Ірина Зотова), які активно поділились досвідом дистанційного навчання та проведення ДКА з професій кухар, кондитер в умовах карантину. Виступаючі відмічали як позитивні, так і негативні сторони навчання.

      «Нове шкільне харчування: що нам про це потрібно знати?» – такою була тематика другої частини секції, де Інна Семенюк розповіла про створення єдиної системи харчування для шкільних їдалень в Україні, консультантом якої виступає відомий майстер-шеф Євгеній Клопотенко, лідер руху CultFood. Виступаюча зауважила, що досить цікавими є ідеї відпрацювання страв у ЗП(ПТ)О з професії кухар двотижневого меню для школярів за Збірником рецептур вищеназваного майстра та проєкту «Гастрономічна культура і здоров’я». 

      Завершилася секція переглядом відеоролика про вишиванку, адже в цей день вся Україна святкувала День вишиванки!

разработка вышивки
сколько сейчас время
adana escort canli bahis sohbet numaralari sohbet numaralari mersin escort adana escort elazig escort